Stek z łososia z salsą z awokado i purée serowo-ziemniaczanym

Stek z łososia z salsą z awokado i purée serowo-ziemniaczanym
  • Czas przygotowania : 15 min
Liczba porcji: 2-4

Wiosenne, dosyć lekkie danie obiadowo-kolacyjne. Jest to istny miks smaków: awokado z kwaśnym sokiem z limonki i ostrą papryczką Jalapeño w połączeniu z delikatnie zrumienionymi dzwonkami z łososia i łagodnym lekko słodkawym purée z ziemniaków i sera. Polecam!

Filety z dorsza nadziewane warzywami w sosie curry

Filety z dorsza nadziewane warzywami w sosie curry
  • Czas przygotowania : 40 min
Liczba porcji: 4

Jest to nowy sposób na danie z ryby. Danie, które jest nie tylko smaczne, ale i pełnowartościowe. Chciałam pokazać Wam, że ryba nie musi kojarzyć się tylko z panierą ;)

mieta_obrazek